Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší...
Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší...
Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal.
Ideální pro malá množství masa a výrobu klobás.
Nevhodný pro komerční užití.
Tělo z hliníku.
Kovová násypka s víkem proti prachu.
Pěchovadlo z plastu.
Šnek z hliníku a nůž z nerezové oceli.
Včetně 2 mlecích kotoučů o průměru 65,8 mm s otvory o průměru 4 a 7 mm. 3 trubice na plnění klobás o průměru 12, 15 a 20 mm.
Příslušenství na přípravu tatarského bifteku.
Spínače on/off/zpětného chodu.
Nevhodný pro stálý provoz.
Váha: 5,2 kg.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.